[acf field="pre_title"]
OŠTRO I ISKRENO

Lidija Vukićević: Najvažnije je kako izgledate u prirodi, a ne na fotografijama

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Lidija Vukićević važi za jednu od naših najzgodnijih glumica, a već dugo je u žiži javnosti zbog svojih provokativnih fotografija na društvenim mrežama za koje mnogi imaju reči hvale, ali se često susreće i sa negativnim komentarima. Ona je pokazala da uprkos njenim godinama zrači dobrom energijom i samopuzdanjem, pa je tako imala i adekvatan odgovor na sve one koji imaju žestoke komentare na njen izgled.

„Ima tih komentara „kako možeš da obučeš kupaći u 58. godini”, pa obuci ga i ti. Prema mom mišljenju, možeš da imaš 200 kila i da obučeš helanke, uvek dajem primat kako se osećaš tako treba da se i oblačiš, ne gledam shodno godinama, već prilikama gde se ide. Ne treba da odeš na neko kulturno mesto, kao što je pozorište, skroz slobodnije obučen, ali je inače moja stvar šta ću i kako ću. Ako je meni dobro, ja ću da živim svoj život kako hoću, samo ne smem da ugrožavam druge“-istakla je glumica za Alo.

Lidija Vukićević

Takođe, mnogi imaju primedbe da ne zna da koristi fotošop i da često na slikama ne izgleda prirodno, ali je kako kaže, negativni komentari nikada nisu doticali.

„Najvažnije je kako izgledate u prirodi, meni je to reper. Ko god da me je video u prirodi, svi mi kažu da bolje izgledam uživo. Očigledno je da ne znam da radim u fotošopu, uradim ja tu nešto, malo ofarbam sliku i slično, ali ne menjam sebe potpuno. Uvek me hvale u prirodi i to je mnogo bitnije. Inače sam osoba koju zaista ne dotiču negativni komentari. Ti što nemaju šta da rade, sede kod kuće i komentarišu, apsolutno me ne zanimaju. Jedna sam od retkih osoba koja je prošla kroz život netaknuta hejterima, ne može niko da me poremeti jer sam svesna sebe“-rekla je Lidija.

Podsetimo, naš Toxic paparaco je nedavno uhvatio Lidiju kada je uživala u slobodnom danu na terasi i uspeo da napravi nekoliko slika prelepe glumice.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci