[acf field="pre_title"]
OTVORENO O LJUBAVI

Darko Lazić: Ponovo bih stao na ludi kamen

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Darko Lazić uvek je iskreno govorio pred kamerama i može se reći da nema problem da nešto prizna. Takođe, već duže vreme se u medijima piše o njemu, kako zbog kilaže i gotovo neprepoznatljivog izgleda, tako i o njegovom ljubavnom životu. Pevač je skoro gostovao u emisiji „Premijera“ i otkrio neke stvari iz života koje malo ljudi zna.

„Živeo sam osam godina u Holandiji, srednju frizersku školu sam završio ovde. Moj otac je radio i živeo u Holandiji, zato smo i mi otišli. Razlog što smo se vratili je neka nostalgija. Sve ima prednost, da se nisam vratio, možda bih tamo bio neki roker“-ispričao je Darko.

„Sad je korona, možda se vratim na stari zanat. Poslednje dve godine su jako teške za mene, prvo jer sam se ugojio, izgubio sam sigurnost u sebe, pao sam psihički. Osećao sam se bezvredno, ali sam borac“-dodao je pevač.

Ata images VI
ATA Images

Takođe, Darko je pričao i onome što ga najviše ispunjava, a to je ljubav.

„Moje tri najveće ljubavi u životu su moja porodica, moja ćerka i moj sin. Žene su mi uzele sve, ali hvala Bogu! Ja sam sve napravio sebi kako sam birao, niko me nije koštao“-rekao je Darko kroz osmeh i dodao:

„Na ludi kamen ću stati ponovo, jednom. Ova godina me nije zaustavila“-priznao je pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci