[acf field="pre_title"]

Ljubavni život Biljane Obradović nakon ove izjave mnogima će biti jasniji

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka i PR fudbalskog kluba „Partizan“ Biljana Obradović ostvarila je uspešnu karijeru.

Jedno od najpoznatijih TV lica devedesetih godina iza sebe ima brojne poslovne uspehe koji su svima poznati, ali ljubavni život Biljane Obradović i dalje je nepoznanica.

Ona je prilikom gostovanja u emisiji „Moj dan, Blic dan“ na istoimenoj televiziji govorila o privatnom životu, a svima je posebno bila interesantna tema udaje.

– Nisam se udala zato što posle mislim da je jako važno da živiš sa nekim, jer zabavljanje, izlazak u bioskop, žurke, štikle… To nije realno.

ealno je kad ti živiš sa nekim pa ujutru ustaneš bez šminke, ono kao kad ti alarm… A ono jedna čarapa na jednu stranu, druga na drugu, onda ne možemo da nađemo čarape…

Pa da li je neko spremio doručak, pa da l’ nije, pa kad ima para, pa kad nema para… I onda ti prosto vidiš kroz to neko zajedničko odrastanje…

Inače, voditeljka je nedavno govorila o tome kako je svojevremeno spustila kriterijume kako bi pronašla partnera, ali da je to bilo kontraproduktivno.

Ona je tom prilikom istakla da joj je bolje da bude sama jer su je pogrešni izbori partnera skupo koštali. Biljana je takođe izjavila da je spremna da ljubavi pruži šansu, ali da se još uvek nije pojavio muškarac koji može da joj parira.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci