[acf field="pre_title"]

Luka Raco predstavio svoju novu devojku!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Mladi glumac Luka Raco, miljenik je lepšeg pola, a i jedan je od najpopularnijih glumaca kod nas. Nakon kraha emotivne veze sa bivšom devojkom, odlučio je da svoju intimu zadrži za sebe.

Naime, u jednom intervjuu je izjavio kako uživa u novoj ljubavi, ali da još uvek ne želi da je pokazuje u javnosti. Nova devojka tridesetogodišnjeg glumca poslednjih meseci jedna je od tema u medijima, a Luka je očigledao čekao da veza postane stabilna, kako bi predstavio partnerku.

A sada su na njegovom „Instagram“ profilu osvanule fotografije sa blogerkom i turističkim vodičem Milicom Pejković, poznatijom pod nadimkom Mimi.

Luka i Mimi deo su ekipe iz Srbije, koja već nekoliko nedelja boravi na Šri Lanki i ludo se zabavlja. Pored kolega sa kojima preko tri godine radi na seriji „Igra sudbine“ Oljom Lević, Milicom Tomašević i Amarom Mešićem, Raco najveći deo vremena tokom obilaska ostrva provodi sa Milicom.

Sa pratiocima na društvenim mrežama deli isključivo fotografije na kojima je sam ili sa njom. A to mnogo govori o njihovom odnosu, te ide u prilog priči da su glumac i blogerka zaljubljeni jedno u drugo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci