[acf field="pre_title"]

Luna i Marko zabrinuti: Testiraju se svakih sedam dana na koronavirus

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularni par, Luna Đogani i Marko Miljković, uskoro će svoju ljubav krunisati rođenjem ćerkice Mie. Nedavno su se vratili sa romantičnog putovanja iz Dubaija, a s obzirom na to da je sve veći broj obolelih od koronavirusa u Srbiji, oni su u pravoj panici, jer se plaše za bebin život.

Kao i svi, nadali su se da će virus oslabiti, te da će Luna moći slobodno da se kreće, kako ne bi konstantno bila zatvorena u stanu, međutim situacija sada izmiče kontroli zbog nesavesnih građana, i to budućoj mami nikako ne ide u prilog.

Izvor za „Alo!“ otkriva da Đoganijeva iz stana izlazi samo do prodavnice ili apoteke, i to onda kada je njen partner preokupiran obavezama koje ima.

– Luna i Marko su se sjajno proveli na odmoru. Sada, kada se to završilo, oboje su odlučili da spuste loptu. Naime, Luna je, bez obzira na mere predostrožnosti kojih se inače pridržavala, sada odlučila da ređe izlazi sve do porođaja, kako se ne bi zarazila Kovidom-19 i samim tim ugrozila bebin i svoj život – otkriva dobro obavešten izvor i dodaje:

– Marko je veoma brižan prema Luni. Mnogo joj ugađa i već mesecima savetuje da se preventivno testiraju na koronavirus i to jednom nedeljno, ne bi li znali na vreme da li su pozitivni i na taj način sačuvali i sebe, ali i bebu. Iako ih i to dodatno opterećuje, jer se susreću sa velikim brojem ljudi, oni ipak ne žele da nešto prepuste slučaju. Odlaze na privatne klinike gde rade antigenske testove, a Luna je konstantno na vezi sa svojim ginekologom, koji je savetuje kako da se ponaša u trudnoći – ističe izvor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci