[acf field="pre_title"]

Marija Šerifović o neprijatnosti na aerodromu: „Napravila bih cirkus i završila u zatvoru!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Marija Šerifović odlučila je da otputuje sa svojim prijateljem Milošem u Dubai, ali su je ih na aerodromu odmah sačekali problemi.  Naime, kada su sleteli, pevačica je odmah prošla pasošku i carinsku kontrolu, dok je njen prijatelj zadržan zbog svog pasoša.

– Ljudi, ja sam stigla i prošla sam pasošku i carinsku kontrolu, uzela sam kofere i obavila sve. Međutim, čovek na pasoškoj kontroli je poslao Miloša u sobu sa imigraciju. Miloša nema 40 minuta, još mu nisu dali pasoš. Sad ne znam gde je čovek, kao ni da li će doći i kada će se javiti. Rekao mi je da svi koji su bili ispred njega da su prošli. Miloše, da li si ubio nekoga, a da ne znam? Da bežim odavde. Valjda će da ga puste – rekla je ona u svom novom klipu na Jutjubu.

Vreme je prolazilo, a Miloš se nije pojavio, pa je Šerifovićeva rešila da proveri šta se dešava sa njim.

– Miloša nema. Prošlo je još 35 minuta, u ovom trenutku on čeka već više od sat i po. Otišla sam kod čika policajca da ga pitam da proveri da li je on možda ubio nekoga i hoće li izaći da znam da idem u hotel, gladna sam. Čovek mi je rekao da je sve u redu i taj čika sa imigracija je rekao da će pasoš dobiti za 15 minuta. Sad je prošlo već deset. Sedim sama na aerodromu kao luda i čekam da puste Miloša – rekla je ona.

Marija je otkrila da je dva i po sata čekala druga i da je na kraju otišla sama u smeštaj.

– Koji bih ja sad ovde cirkus napravila. I završila bih u zatvoru naravno. Situacija je jeziva. Prišla sam čoveku sa pasoške kontrole da objasnim o čemu se radi i on je otišao po Miloša i doveo ga. Čika mi je rekao da ja mogu da idem, ali da Miloš mora da ostane i da ide sa njima u kancelariju – ispričala je, pa nastavila:

– Odveli su ga u tu prostoriju i uzeli njegov pasoš i rekli mu sledeće: „Moramo da proverimo vaš pasoš.“ Onda su ga slikali i rekli mu da ako je ovo on, onda može da ide, a ako nije, vratiće se kući.

Na kraju je pevačica otišla u hotel, a njen prijatelj  Miloš, koji je prošao dodatnu kontrolu zbog pasoša se vratio, te je Mari laknulo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci