[acf field="pre_title"]

Marija Šerifović umalo odsekla ženi prst

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Umesto Gradskog zelenila, Marija Šerifović odlučila je da zasuče rukave i pomogne u sređivanju zarasle terase, gde je trebalo iseći mnoštvo uvenulih biljaka, da bi se potom zasadile nove po žečki mama Verice.

U svom novom vlogu pokazala je kako se pod „punom baštovanskom opremom“ spremna za taj pohod, ali kako se na početku videa našalila da će neko možda ostati bez ruke ili prsta, vrag je odeno šalu i žena koja je radila sa njima se povredila.

-Kao što smo mogli da pretpostavimo…Žana je ozleđena, ali nije strašno i duboko. Otišla je na previjanje- objasnila je Marija.

-Batine ćeš da dobiješ. Mogao je da dođe čovek iz Gradskog zelenila, da mu se plati i da uradi svoj posao, a ne da vi izigravate drvoseče, ljutila se Verica.

Pevačica je na kraju vloga ispričala kako situacija ipak nije bila ni malo naivna, pošto povređena žena tri nedelje nije mogla da pomera prst.

Srećan kraj je zato što Žana ima prst i da nije radila tri nedelje, ali kao ništa drugo al’ se odmorila, rekla je ona i najavila da će se ovaj projekat sađenja cveća tek nastaviti.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci