[acf field="pre_title"]
POMOĆ STRUČNJAKA

Marijana Mićić otkrila sa kojim se problemom nosi već godinama

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kao i većina javnih ličnosti, voditeljka Marijana Mićić se takođe susrela sa koronavirusom. Ona je zajedno sa svojim dečkom Milošem preležala ovu opaku bolest, a nakon toga je na svom Instagram profilu podelila srećne vesti da su se izlečili. Tada je uputila snažnu poruku, da je život lep i da treba da bude pun povoda za radost i veselje. Međutim, u jednom intervjuu je istakla da to nije jedino sa čim se ona borila. Naime, otkrila je da je veliki hipohondar i da je zbog toga potražila stručnu pomoć.

„Hipohondar sam po prirodi, ali kad nas je zadesila korona, za divno čudo nije bilo ni trenutka panike ni nerealnog straha, već smo odlučili da idemo dan po dan, dok se ne izlečimo. Izgleda da bolje reagujem kad se nađem u konkretnoj situaciji, nego dok u vazduhu lebdi pitanje da li će se desiti ono čega se bojim. Čak mislim da je dobro što sam koronu prebolela tada, jer bih sada na snimanju bila van sebe, budući da ekipu čini pedeset ljudi“- rekla je Marijana za „Hello“ i dodala:

„Da li je dovoljno da kažem kako sam pre nekoliko godina slučajno progutala žvaku i zvala Hitnu pomoć da pitam šta da radim? Ne šalim se (smeh). Nikad nisam čula da su nekom u privatnoj ordinaciji rekli: “Ne, to vam nije potrebno, idite kući”. A meni su govorili. Godinama je to trajalo, a kad je počelo da mi remeti svakodnevni život, odlučila sam da potražim lek“.

Lepa voditeljka se nekoliko puta odlično snašla i u ulozi glumice. Sada je to ponovo dokazala svojom ulogom u popularnoj seriji „Tate“, a njen lik je osvojio publiku.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci