[acf field="pre_title"]

Mia Borisavljević otvorila svoj fitnes centar „Mia Body Space“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Dok mnoge njene kolege ove godine sede skrštenih ruku, Mia Borisavljević je jedan od pevačica koja ništa ne prepušta slučaju.

Nastupa ove godine skoro da ni nema, a računi za plaćanje stalno pristižu. Kako se ispostavilo da pevanje ne sme i ne može da bude uvek primarna profesija, pa je zgodna Mia uz pomoć svog supruga Bojana Grujića, odlučila da otvori svoj fitnes studio pod nazivom „Mia Body Spase“.

A ekipa Toxic portala bila je na licu mesta.

„Kao što znate da sam godinama u sportu i vodim zdrav život želela sam da isprobam ovakve mašine koje do sada nisu postojale kod nas. Prvo sam sa Bokijem pričala da bi bilo dobro da uzmemo ovakvu traku za trčanje koja ima vakuum i crvene zrake, eto da imamo kod kuće. Međutim, kada smo videli o čemu se zaista radi, došli smo na ideju da ovako nešto priuštimo i našim ljudima. Efekat se vidi već nakon jednog treninga, za pola sata potrošite 1000 kalorija, a za taj broj kalorija morate da se dobro preznojavate u teretani bar sat vremena. Traku, kao i bicikl sam videla u Poljskoj i odatle sam preuzela.“-objašnjava Mia i dodaje:

„Ovo nije otvaranje, tek ćemo napraviti da bude svečano i kako dolikuje, ali sam sada vama premijerno otvorila vrata svog studija, jer mi godinama sarađujemo i imate moje poverenje.“-rekla je Mia za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci