[acf field="pre_title"]

Milan Mitrović iskreno: „Kada bi svi muževi bili kao ja, svima bi bilo super“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nekadašnji takmičar „Zvezda Granda“, a nakon toga i vodtelj, Milan Mitrović je kako zbog popularnosti, kako zbog šarma koji poseduje oduvek bio na meti mnogih žena, a onda se pre nekoliko godina skrasio pored svoje izabranice Bojane, sa kojom je već 6 godina u skladnom braku, koji je krunisan rođenjem njihove mezimice Zare.

Mnogi smatraju da Milan ima jednu od najlepših i najzgodnijih žena na estradi, a on često ističe da je ponosan kakvu suprugu ima.

U emisiji „DeToxic“ otkrio je kakav je on suprug, ali i u kakvim su njih dvoje odnosima nakon toliko godina braka.

– Pa, nisam dobar, odličan sam. Kada bi svi muževi bili kao ja, svima bi bilo super. Smatram da bi tako i trebalo da bude. Muževi bi trebalo da poštuju i vole svoje žene i da im je porodica na prvom mestu. Nisam ja postao otac tek tako, na jedan-dva. Ne, mi smo od prvog dana otpočeli vezu kako treba. Uvek smo imali međusobno razumevanje i kompromis – rekao je Milan i dodao:

-Kao mladi, svi smo impulsivni, ali vremenom uđeš u neku matricu, koja odgovara i jednom i drugom, ali i detetu. Smatram da za skaladan brak, kao i za sve u životu što želite, morate pristati na neki kompromis, kako sami sa sobom, tako i sa nekim drugim – rekao je Milan.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci