[acf field="pre_title"]

Milan Vasić: „Za tri pesme, dobio sam 1.500 evra bakšiša“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mnogi ga smatraju jednim od najperspektivnijih mladih glumaca u Srbiji, a upravo Milan Vasić osim velikim talentom koji poseduje publiku ume da oduševi i svojom skromnošću, lepim vaspitanjem i „zdravim“ pogledima na svet.

Takođe je poznat po tome što veoma lepo peva, pa ne krije da se u kafani rado prihvati mikrofona.

Nedavno je gostovao u emisiji „Šok tok“ na Prvoj televiziji gde je otkrio koliki je bakšiš dobio za tri otpevane pesme na proslavi 18. rođendana, sina njegovog prijatelja, pevača Bobana Rajovića.

– Mislim da sam za tri pesme dobio preko 1.500 evra, ja mislim, zato što sam ja sve pare ostavio klavijaturisti, nisam izneo dinar od toga. Nikad ne uzimam pare, mislim i da je ružno da neko ko dođe kao gost i otpeva pesmu, da je ružno da uzme muzičarima koji celo veče sviraju. Mislim da je 1.500, 2.000 evra, i ja sam to odmah dao klavijaturisti. Mogao je bar 50 evra da mi da, ali nema veze – rekao je glumac i dodao:

– Imali smo mi i žurke sa Bobanom kada je doveo ceo svoj bend, veliki bend, tamo gde smo izlazili i napravimo žurku. Peva on, pevam ja, peva Perišić, dođu neke njegove kolege i to stvarno bude kvalitetno veće – otkrio je glumac
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci