[acf field="pre_title"]

Tijana Dapčević: “Zbog tuge i nemoći ošišala sam se na ćelavo!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularnu pevačicu, Tijanu Dapčević, upoznali smo još davnih dana, kada je izbacila numeru pod nazivom „Zemlja mojih snova“, koja je za veoma kratak period napravila pravi bum, a nakon toga su se hitovi samo ređali.

Tijana je prepoznatljiva po tome što dugi niz godina ima kratku, plavu kospostalo njen u, što je postalo njen zaštitni znak. Kako mnogi kažu, upravo kratka kosa kod žene simbolizuje njenu moć, nezavisnost i hrabrost, a u njenom slučaju je bilo suprotno, jer je ona šišanjem na ćelavo iskazala nemoć i tugu koju je u tom trenutku osećala.

Mnogima je naterala suze na oči svojom objavom na društvenim mrežama, koja pokazuje kako je bombardovanje Srbije uticalo na nju. Tijana je prikazala fotografiju na kojoj je ošišana na ćelavo i izazvala je brojne komentare i reakcije, ali isto tako i poslala jasnu poruku.

– Na današnji dan je 1999. godine, počelo bombardovanje, a ja sam, iz revolta, od tuge i nemoći da pomognem svojoj porodici u Srbiji, ošišala kosu do glave… Samo gledaš na televiziji kako neko baca bombe na sve tvoje…a ne možeš ništa da uradiš. Da se nikad više ne ponovi – napisala je pevačica u opisu fotografije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci