[acf field="pre_title"]

Milanovo „Ludilo“ je nastalo u manastiru! Pesmu Jelene Karleuše komponovao je nakon molitve, ovo su svi detalji!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, ali i predstavnik Srbije na „Evroviziji“, misteriozni Milan Stanković, komponovao je pesmu „Ludilo“ za vreme svog boravka u manastiru Podmaine.
Muzička zvezda Jelena Karleuša prethodnog vikenda je objavila i 12. po redu studijski album „Omega“, a jedna od pesama koja je privukla najviše pažnje jeste spektakularna balada „Ludilo“, koju je komponovao, niko drugi do, pevač Milan Stanković.

Numera je privukla ogromnu pažnju, s obzirom da se Stanković povukao iz javnosti, te se posvetio duhovnom životu.

Kako sada prenose mediji, Milan je, navodno, muziku za ovu baladu komponovao dok je prolazio kroz težak period u privatnom životu.

– Pesma „Ludilo“ je nastala dok je Milan imao velikih privatnih problema. Ta seta se oseća. Najveći deo kompozicije je napisao dok je bio u depresivnoj fazi, što se čuje i u samoj muzici. Tada mu je i majka bila bolesna, to mu je bio najstresniji period. Ni sam nije znao da li tu pesmu želi za sebe jer se jako razočarao u estradu. Početna ideja mu je bila da ova pesma bude nastavak jedne od njegovih najemotivnijih balada „Perje“. Kad se te dve pesme poslušaju jedna posle druge, zaista predstavljaju celinu. Početak pesme je iskomponovao dok još nije otišao u manastir, a završio ju je dok je već boravio u Podmainama. Tamo je u keliji uveče, nakon molitvenog pravila, imao vremena da dugo razmišlja o melodiji – priča izvor za domaće medije i dodaje kako je pesma završila kod „male od skandala“:

– Kad je shvatio da više ne želi da se bavi pevanjem i da definitivno neće da snimi tu pesmu, u njoj je video emociju koju je mogla da snimi samo JK. Oduvek je želeo saradnju s njom. Milan nikada nije prežalio što nije snimio „Insomniju“ s Jelenom, ali to tada Saša Popović nije dozvolio. Inače, Jelena je jedna od retkih pevačica sa estrade koja Milana nije zaboravila i s kojom je on ostao u kontaktu. Kada je čula muziku, Karleuša se oduševila i bez razmišljanja je odlučila da je snimi za jedan od dva albuma. Tekst za ovu pesmu napisala je Ljilja Jorgovanović, što je bio „šlag na torti“ – završava izvor.

 

 

informer.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci