[acf field="pre_title"]

Mile Kitić ekskluzivno za Toxic: „Elena sprema pravi bum sa Bubom i Jalom!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularni folker Mile Kitić, dugo je bio u medijskoj ilegali. Međutim, naša ekipa je iskoristila priliku, te je otišla na snimanje spota za njegovu novu pesmu, koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Ovom prilikom, Mile nam je ekskluzivno otkrio gde je i šta radi njegova mezimica Elena, koja je svojom specifičnom pojavom sigurnim koracima korača ka estradnom nebu.

– Elena se upravo sada nalazi u Sarajevu, završava neke pesme sa Bubom i Jalom. Ona to voli i uživa u tome što radi. Biće tamo desetak dana, kako bi sve završila – rekao je Mile i dodao:

– Ona vrlo dobro zna šta hoće i mislim da je na pravom putu što se tiče te vrste muzike. Voli taj moderni zvuk, način pevanja i ja se tu puno ne petljam.

U medijima se šuškalo da je u njenu karijeru uložio preko 50.000 evra, a evo šta on kaže na sve to:

– Nemam u šta drugo ulagati, sve imam. Jednom sam Saši Popoviću rekao da je ona nam je jedina investicija sada. Ako je već krenula tim putem, moramo ulagati. Nije bitno koliko sam uložio, ali za dobar projekat ni to nije mnogo. Mnogo je to para, ali bez ulaganja u sebe, nema uspeha – bio je iskren pevač.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci