[acf field="pre_title"]
PORUKA KOJA SLAMA SRCA

Milica Pavlović se oprostila od deke: Bio je moj oslonac, podrška, snaga…moje sve!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Milica Pavlović odrasla je sa svojom bakom i dekom i svako ko je poznaje zna da je za njih veoma vezana. Kad god da je mogla putovala je kod njih u selo i provodila je dosta vremena sa njima, iako je živela i radila u Beogradu.

Pre nekoliko dana njenom deki se pogoršalo zdravstveno stanje i nažalost je preminuo, a pevačica se od tada nije oglašavala. Sada je smogla snage i napisala srceparajuću poruku.

– Pišem, brišem i razmišljam da li da podelim ili ne. Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati. Dragi moji, ja sam oduvek imala svoj san, sada ga živim, ali bez njega uz sebe, njega koji mi je bezuslovno verovao i koji je bio spreman da učini apsolutno sve samo da ja budem srećna, ne bih uspela. E to je ono pravo. Moj deda, gospodin, Vladimir. Njemu ništa nije bilo teško – da mi pronadje profesora solfeđa, odveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gde gostujem. Bio je moj oslonac, moja podrška, moja snaga. Moje sve – napisala je Milica pa dodala:

– Zahvalna sam životu na privilegiji da odrastem uz takvog čoveka, jer sve što ja jesam on me je naučio. On i gospodja Rada. Sve što sam postigla u životu postigla sam na krilima njegove ljubavi i podrške. I sve buduće lepe dane, uspehe, sreću posvetiću njemu. Jer on je živeo za to da ja budem srećna. I biću najbolja verzija sebe, zbog njega. Bio je najponosniji na to što sam njegova unuka i daću sve od sebe da nastavi da živi kroz mene. Dugujem mu, za sve što mi je bezuslovno pružio u životu. I da, nemojte se stideti starijih i odbacivati ih jer to nije “in”. Nemojte biti uniformisani, bezlični i zarobljeni u okviru. Uskraćujete sebi najlepše momente pažnje, vaspitanja i ljubavi. Dude, voli te tvoja Milica. Zauvek – napisala je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci