[acf field="pre_title"]

Milica Pavlović otkrila svoje najdublje želje: „Jedva čekam da se ostvarim kao majka, veoma se radujem toj ulozi“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Jedna od najuspešnijih mladih pevačica, neosporno je i Milica Pavlović. Pesme koje su veliki hitovi, stajlng, fotografije na društvenim mrežama, ali i posebna glumačka uloga u seriji „Pevačica„, sve ide u prilog tome koliko Milica radi na sebi i kako ima jasan cilj, a to je uspeh.

Vredna ekipa našeg Toxic portala imala je priliku da sa pevačicom porazgovara o njenoj glumačoj karijeri, ali i o ostalim temama.

„Sada već mogu slobodno, jer sam videla montažu i kako sve izgleda, da kažem da sam zadovoljna kako sam iznela ulogu koja mi je data i da sa nestrpljenjem iščekujem dan kada ću moći da pratim seriju na malim ekranima. Neću ništa drugo da otrkivam, sem da priča mnogo obećava i da je vredi pogledati.“ – objasnila je Pavlovićeva, a mi smo bili direktni, pa smo je pitali i u kojoj životnoj ulozi bi želela da se ostvari u skorije vreme:

„Rekla sam već negde, da bih volela da se u budućnosti ostvarim kao majka. Evo, vama sada priznajem, jer ste vi negde i moji, veoma se radujem toj ulozi i onako jedva je čekam, naravno kada se slože kockice i kada za to dođe vreme.“-bila  je iskrena pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci