[acf field="pre_title"]

Milica Todorović proslavila 30. rođendan u krugu prodice i najbližih prijatelja

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Milica Todorović sinoć je proslavila svoj 30. rođendan u krugu porodice i najbližih prijatelja. U jednom prestoničkom restoranu napravila je mini proslavu poštujući donete mere zbog koronavirusa. Blistala je u odevnoj kombinaciji sa zlatnim detaljima, a blistalo je i Miličino zadovoljno lice, cele večeri.

Milica Todorović rođendan
Instagram

Pored porodice, proslavu su uveličale bliske kolege poput Slavice Ćukteraš, Marine Visković, Darka Filipovića, a atmosferu do usijanja su doveli upravo Aleksandra Prijović, kao i kum Stevan Anđelković. Milica se, takođe, u više navrata latila mikrofona i otpevala nekoliko pesama svih žanrova, a na snimcima koje smo imali prilike da vidimo na njenom Instagram profilu jasno je da se provodila i više nego dobro, kako slavljenica, tako i zvanice.

Milica Todorović proslavila 30. rođendan u krugu prodice i najbližih prijatelja!
Instagram

„Sjajno smo se proveli, Milica izgleda nikad bolje. Polako joj se sve kockice sklapaju, dovela je liniju do savršenstva, nova pesma je tu, sada je proslavila rođendan. Šta reći više za nju? Ona je najpozitivnija osoba na svetu i samo neka takva i ostane.“-rekao je izvor blizak pevačici za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci