[acf field="pre_title"]

Toxic paparaco: Otkrivamo gde je i šta radi Katarina Didanović

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jedna od ubedljivo najzgodnijih pevačica na domaćoj estradi jeste atraktivna brineta Katarina Didanović. Iako ima izvajano telo i naglašene obline, pevačica raskošnog glasa tvrdi da je sve u sklopu genetike i da nikada nije uradila ni jednu plastičnu operaciju na svom telu, kao i da nije pobornik istih.

Takođe, nekoliko puta do sada je priznala da vodi računa o ishrani i da se bavi sportom. Međutim, naše budno oko Toxic paparaca je zabeležilo nešto drugačiji prizor.

Toxic paparaco: Otrkivamo gde je i šta radi Katarina Didanović
Toxic paparaco
Toxic paparaco: Otrkivamo gde je i šta radi Katarina Didanović
Toxic paparaco

Pošto smo je uhvatili na delu, odnosno da jede tople sendviče u vreme ručka, Katarina nam je objasnila o čemu se zapravo radi.

„Trenutno vredno radim na novom spotu za pesmu Robinja koja izlazi za koji dan bukvalno, trudim se da sve ispadne savršeno. Uloženo je mnogo truda, rada i ljubavi, pa nije strašno ni što nešto na brzaka pojedem. Nadonkadiću sve samo da projekat izađe i da budem zadovoljna!“-rekla je pevačica za naš Toxic portal, a mi smo iskoristili priliku da popričamo malo duže sa njom, a šta nam je sve otrkila možete pogledati uskoro samo u našoj „DeToxic“ emisiji.

 

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci