[acf field="pre_title"]

Miloš Biković o roditeljima: „Voleli su se, ali nisu umeli jedno sa drugim!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, Miloš Biković dolazi iz netipične porodice. Njegovi roditelji su se dva puta venčavali i rastajali, a on i 16 godina stariji brat koji je iguman u manastiru, rođeni su u dva braka istih roditelja.

– Mislim, njihova neka želja i potreba, oni su se voleli zaista, ali nisu umeli jedno s drugim. To je neka lekcija za mene, da čovek treba da nauči da postoji s tom osobom koju voli, da je to projekt, da je to rad na tome, to je odricanje – istakao je Miloš.

Dodaje i koliko mu znači duhovnost, koju neretku ističe kao svoju vrlinu i potrebu:

– Istina je, volim da budem u centru pažnje, da me gledaju i da ja kontrolišem šta osećate, da budem neko drugi, da se osećam kao da mi je napumpan ego i tako dalje. Shvatio sam da ovo zvuči mnogo ružno, šteta što je istina. Moram da promenim tu istinu. Imam neku ružnu istinu o sebi i moram je promeniti, moram promeniti odnos prema tome i prema sebi. Tada sam shvatio, šta bi moglo da bude to nešto drugo, za što da se uhvatim? I onda sam rekao: „To je zato što volim da se igram“, što je takođe istina. Malo manje ružna od ove ranije – ispričao je Biković, u emisiji „U svom filmu“.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci