[acf field="pre_title"]

Miloš Timotijević o intimnim scenama sa Milicom Pavlović!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Poslednjih dana piše se o intimnim scenama pevačice Milice Pavlović i glumca Miloša Timotijevića, koje su privukle veliku pažnju nakon početka emotivanja serije „Pevačica“. Milica se već oglašavala tim povodom, a sada je i Timotijević otkrio da li mu je lakše da glumi neke akcione scene ili se ipak bolje snalazi u ljubavnim:

– Ako je akciona scena, onda to nije problem dočarati. Razlika je po načinu snimanja, jer duže traje realizacija. Ako je neka scena sadizma, onda je to mnogo veći problem. U „Pevačici“ su najosnovnije intimne scene i nije ništa problematično, ni lascivno ili bilo šta drugo. Samo je trebalo pokazati jednu vrstu topline i ljubavi koju imaju Ivana i Vlada u seriji. To je ono na čemu smo radili najviše, da publika i ljudi poveruju da su oni zaljubljeni jedan u drugog – otkriva Miloš, pa dodaje kako je bilo raditi sa Pavlovićevom:

– Sasvim solidno. Morao sam da budem otvoren za saradnju. Bio sam svestan da njoj neće biti lako. Jedan deo energije na setu smo morali da utrošimo u to da se ona pre svega oseća udobdno, da joj ne bude previše stresno, jer ako bude tako, onda neće moći da da sto odsto sebe za to što je trebalo. Polako smo radili. Iz dana u dan je bilo sve bolje i kvalitetnije. Mislim da smo na kraju uspeli da odradimo dobar posao – istakao je glumac, za „Blic“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci