[acf field="pre_title"]

Mirza Selimović o novom albumu:“Zadovoljstvo mi je što mogu da proslavim ovaj jubilej i da najavim moj solistički koncert!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mirza Selimović organizovao je promociju novog četvrtog albuma „Pusti da veruje“ sa kojim je proslavio deset godina karijere.

– Deset godina karijere, album, ovo je moja prva promocija u životu. Zadovoljstvo mi je što mogu da proslavim ovaj jubilej i da najavim moj solistički koncert u MTS dvorani 15. novembra – otkrio je pevač.

Mnogobrojne kolege došle su da podrže Mirzu, među kojima su bili Ana Sević, Ivana Selakov, Sloba Radanović, ali i Milica Todorović. Milici cvetaju ruže u ljubavi, kao i njenom kolegi Mirzi. Međutim, bez obzira na sreću sa partnerkom, on vešto izbegava da stane na ludi kamen.

– Ako je svadbu organizovati teško kao što je organizovati ovaj događaj, neću se nikada ženiti. Eto ti odgovor – rekao je pevač.

Mirza Selimović je za deset godina karijere stekao neverovatan poslovni uspeh, ali i obezbedio sebi krov nad glavom. A da li će se uskoro oženiti, ostaje da saznamo.

Toxic/ Kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci