[acf field="pre_title"]

Mladen Mijatović radio Dei IZA LEĐA, PIKANTERIJE isplivale na videlo!!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Veza Dee Đurđević i Mladena Mijatovića važi za jednu od skladnijih, a par uživa u svojoj ljubavnoj idili, nakon što su prevazišli sve poteškoće, koje su se dogodile kada je voditeljka imala tešku nesreću.

Ipak, sudeći po Deinim rečima, još pre nego što su uplovili u romansu, Mladen joj je radio iza leđa.

Prema rečima voditeljke, oni su se sastavili slučajno, barem kako je ona mislila, ali istina je, kako kaže, malo drugačija:

Mladen Mijatović, Dea Đurđević
foto: Printscreen Instagram

– Smuvali smo se slučajno. Slučajno, što se mene tiče. Znamo se dve godine pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Radili smo zajedno, doduše ja sam više radila u Jutarnjem kao reporter. Mladenu je večito bila potrebna kamera i to moja – rekla je svojevremeno Dea Đurđević u emisiji „Ami g šou“, dodavši da je morala da otkazuje snimanja zbog Mladena.

Takođe, njih dvoje su neretko bili zajedno na terenu, a stiče se utisak kao da su drugi uticali na to, kako bi se zbližili.

– I uvek bude: „Ostani ti zajedno sa Mijatovićem, pa ćete se zajedno vratiti u zgradu, nama su potrebni kapaciteti“. I to je tako trajalo dve godine, a plavuša nije skapirala o čemu se radi – završila je priču Dea kroz smeh, a mnogima je bilo jasno da je Mladen odavno želeo da joj se približi.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci