[acf field="pre_title"]

Mnoge je raznežila! Majka Nikole Rokvića se oglasila emotivnom porukom!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nikola Rokvić je pre dva dana završio svoju humanu misiju i nakon 31 dan pešačenja, stigao do Hrama Svetog Nektarija Eginskog.

Pevač je imao veliki doček koji su mu organizovali najmiliji, a njegova majka Slavica Rokvić sada mu se obratila emotivnim rečima, javno na svom nalogu na Instagramu.

– Sine! Iz mog naručja sa sigurnošću si pružio prve korake u susret novim iskušenjima, pogledima, životnim shvatanjima preplavljen istraživačkim poletom, čvrsto stojeći nogama na zemlji. Ne dopuštajući da te zanos života ponese i uznese – počela je Slavica, pa nastavila:

Instagram printscreen/nikolarokvic

Nikola i Slavica Rokvić

– Da bi danas sigurnim koracima mladog čoveka, noseći i sopstveni krst pomirio prošlost kroz sadašnjost zarad svetlije i bolje budućnosti svih nas, a naročito onih kojima je prosvetljenje i ozdravljenje najpotrebnije. Najlepše mesto gde jedan čovek može biti su nečije misli, nečija molitva i nečije srce. Kroz tebe je Gospod uslišio nečiju molitvu, kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na životna vrata i dati nadu u bolje sutra.

Slavica ponos nije skrivala, a ni koju suzu.

– Ponosna, sa suzom radosnicom u krajičku oka hrlim ti u susret sine moj, ne brinući se za sigurnost sopstvenih koraka. Radujmo se zajedno – zaključila je majka Nikole Rokvića.

Nikola Rokvić je, podsetimo, tokom svoje misije, skupljao novčana sredstva za svoju fondaciju „Porodica“, preko koje će pomoći nekoliko odeljenja dečije onkologije u Srbiji.

Kako je poslednje objavljeno, Nikola, odnosno fondacija, pred sam kraj puta su imali skupljeno 31 milion dinara.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci