[acf field="pre_title"]

Modni duel Danijele Dimitrovske i Nikolije Jovanović svi komentarišu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Danijela Dimitrovska od nedavno je uplovila u voditeljske vode, pa tako tri dana nedeljno gledaocima poželi „dobro jutro“ sa Blic televizije.

Čini se da joj taj posao odlično ide, pa je sinoć upravo ona bila moderator promocije nove linije čarapa Lepe Brene.

Ni slutila nije Ognjenova bivša supruga da će napraviti opštu pometnju kada se pojavi u elegantnoj crnoj haljini i time otpočne modni duel Danijele Dimitrovske i Nikolije Jovanović.

Ipak, ne bi tu bilo ništa posebno drugačije, jer smo navikli da bivša partnerka Ognjena Amidžića ne greši kada je moda u pitanju da se ona nije odlučila za istu haljinu kao i njena prijateljica, Nikolija Jovanović.

Ćerka Vesne Zmijanac nedavno je snimila emisiju „Balkanskom ulicom“ sa Vesnom Dedić koja će se emitovati ove nedelje u identičnoj toaleti.

Modni duel Danijele Dimitrovske i Nikolije Jovanović posebno je zanimljiv jer se zna da su njih dve u veoma bliskom odnosu, te se postavlja pitanje da li će se reperka uvrediti što joj je drugarica u potpunosti iskopirala stajling.

Iako su drugačije građene, ova haljina obema stoji kao salivena što je prednost ovakvog modela, a šta vi kažete, kome ipak za nijansu bolje pristaje?

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci