[acf field="pre_title"]

Moram biti jaka i zdrava… Nataša Bekvalac progovorila o problemima u porodici

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nataša Bekvalac uživa u ženskoj komuni s naslednicama Hanom i Katjom, međutim, kako devojčice rastu, tako i roditeljske brige postaju sve veće.

„Novosadska barbika” poznata je kao neko ko uvek govori transparentno za medije, te je nedavno otkrila da je u njihovom domu poslednjih meseci pravi haos. Naime, starija ćerka Nataše Bekvalac Hana je u pubertetu pa neretko s majkom dođe u sukob mišljenja.

Kako je razlika između dve mezimice jedanaest godina, pop pevačica prolazi kroz razne faze roditeljstva istovremeno. Ipak, ističe da joj teže pada Hanin pubertet u odnosu na Katjine vragolije koje svakodnevno pravi.

– To nisu bubice, to su skandali! Doslovno. Svaka mama tinejdžerke znaće o čemu pričam, to je preživljavanje dan po dan, nema recepta i nikad nije mirno.

Starija ćerka Nataše Bekvalac sa majkom gaji drugarski odnos, ali…

Uvek kada se smiri, znam da dolazi novi talas ludila. Tako da, moram biti prespremna, jako zdrava i beskrajno jaka u srcu i glavi.

Govoreći o dvema devojkama koje su joj centar sveta, muzička zvezda otkrila je kakve sličnosti imaju Hana i Katja, kao i da starija ćerka Nataše Bekvalac čuva mlađu sestru kao malo vode na dlanu.

– Potpuno su drugačije… Naravno, postoji temperament i karakter koji je sličan, ali sve ono što je palilo kod Hane, nema veze s Katjom.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci