[acf field="pre_title"]

Na listi najmoćnijih i najuticajnih iz godine u godinu posebno mesto zauzima i direktor najuspešnije muzičke produkcije!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Počasno mesto jednog od najvećih poneo je Nemanja Popoviće Nesh koji predstavlja neizostavnu figuru medijske scene kao direktor Toxic televizije. Kroz godine, Nesh neprekidno pomera granice, vođen vizijom i posvećenošću. Posvećenost celog tima rezultirala je nizom uspešnih projekata koji su ostavili dubok trag.

Tokom proteklih godina, Toxic produkcija ostvarila je impresivne uspehe, uključujući izveštavanje sa svetskog prvenstva u fudbalu u Dubaiju, organizaciju serije koncerata i redovno praćenje poznatih ličnosti duž crnogorskog primorja.

Toxic.tv

Njihova prisutnost i angažovanost na terenu bili su ključni u stvaranju bogatog medijskog sadržaja.
Osim toga, Toxic Entertaiment produkcija zaslužna je za kreiranje brojnih muzičkih spotova koji su osvojili srca publike širom naše zemlje, ali i širom Balkana, prelazeći preko sto miliona pregleda na internetu. Ovaj impresivan uspeh nije moguć bez izvanrednog timskog rada i sinergije među članovima. Iza svakog uspeha stoji dobar i uigran tim koji je sposoban da ostvari viziju i postigne izvanredne rezultate.

Istakli bismo da lider, Nemanja Popović pored visokih standarda profesionalnosti, poseduje i velike kvalitete ljudskosti, te se prema svakom svom zaposlenom ophodi kao prema članu porodice. Zato je u Toxic kompaniji privilegija raditi, sitnim koracima i krupnim potezima, pravimo velike uspehe!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci