[acf field="pre_title"]

NOVI LIST? Ksenija Knežević presekla:“Na dijeti sam, smršala sam nekih 10 kilograma!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ksenija Knežević, ćerka Nenad Knežević Kneza stekla je popularnost sa grupom Hurricane, nakon čijeg razlaza je nastavila solo karijeru.

Iako je izuzetno zgodna i svaki mišić joj se ocrtava na telu, pevačica ne krije da je na specijalnom režimu ishrane, koji je uvela kako zbog što boljeg izgleda tako i zbog ozbiljnih problema sa radom štitne žlezde koji su je zadesili.

 

-Na dijeti sam, imala sam one momente kada sam izgledala onako malo, a i stalno su me povezivali sa hranom pa mi je to malo preko glave. Iskreno! Smršala sam nekih 10 kilograma. Bilo je malo i zdravstveno zbog štitne, ali mi je prijalo. Imam nov način ishrane, nov način života, jedem salatu – ispričala je Ksenija kroz smeh i dodala:

-Dosadno je, ali bude ti lepo kada vidiš progres i sebe u ogledalu, kada ti ljudi kažu. Stvarno prija, osećaš se bolje, hoćeš da odeš i u emisiju i da snimiš spot. Valjda me je sve to inspirisalo, koliko god to pogrešno zvučalo. Žene smo, znate već kako je u ovom poslu -zaključila je Ksenija u emisiji.

Podsetimo, pevačica je sve iznenadila kada je pre nekoliko meseci otkrila da se suočila sa nizom ozbiljnih zdravstvenih problema.

– Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš ‘ne’, tvoje telo to uradi umesto tebe. Mladima preporučujem da ne dopuštaju da manipulišu njima i da jasno i glasno govore šta misle – ispričala je Ksenija jesenas za Informer.

Toxic/ Kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci