[acf field="pre_title"]

Na Rastinom nastupu u Zagrebu došlo do incidenta! Reper se još nije oglasio

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Stefan Đurić Rasta održao je nastup u Zagrebu gde je došlo do prave drame u jednom klubu gde ga je publika željno iščekivala

Te noći zbog problematične situacije morala je da reaguje čak i interventna policija, što su potvrdili i roditelji koji su sa decom bili prisutni. Ipak, nije došlo do većih incidenata, kada je mlađu publiku dočekalo neprijatno iznenađenje na ulazu u klub.

Organizator „Art mjuzik Adria” zabranio je ulaz mlađima od 16 godina, a pošto je veliki deo publike bio mlađi od propisanog uzrasta, morali su satima da čekaju u velikom redu. Tvrde da decu i roditelje organizatori nisu obavestili o pravilima.

Takođe, kako se navodi u objavi na Fejsbuku, neka deca od 12 i 15 godina nisu uspela da uđu u klub, uprkos dvosatnom čekanju i činjenici da su bila u pratnji roditelja, prenosi B92.

Vatru na društvenim mrežama dodatno je podgrejala rasprava o tome kada deca zapravo smeju da idu na koncert i da li roditelji smeju da ih prate. Kolika je gužva u klubu bila, otkrivaju snimci iz kluba objavljeni na društvenim mrežama.

24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci