[acf field="pre_title"]
Dea Đurđević iskreno o nesreći!

NAKON 3 GODINE ISPLIVALA PRAVA ISTINA O DEI ĐURĐEVIĆ!

Ovim povodom se oglasila i Dea na svom Instagram profilu i podelila fotografiju svoje prijateljice koja se svake godine priseti jezive nesreće i borbe voditeljke koja je postala velika inspiracija mnogima.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditeljka Dea Đurđević pre tri godine doživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila teške povrede ruke.

Njoj su se lekari borili za život, a iz borbe izašla je kao pobednik, a pozitivan duh je nije napustio ni u najtežim trenucima.

– Ja sam uspela da zakočim, ali devojka iza mene nije. Udarila me je, izašla sam, a onda je na mene naleteo i autobus od 12 tona. Nisam bila svesna toga da sam velika motivacija drugima, ali zato mi je drago što se bavim ovim poslom. Iskreno i otvoreno pričam o svemu što mi se dogodilo – prisetila se Dea, pa dodala:

– Izašla sam iz automobila, upalila sam sva četiri žmigavca, devojka me je udarila otpozadi, htela je da ne zovemo policiju i da mi plati taj branik, ali ja sam joj rekla: „Sve je okej, samo molim te dođi na trotoar“. Da nisam to rekla, možda ona ne bi bila ni živa, ko zna. Samo se sećam da mi je rekla: „Pazi!“ Bilo je jezivo! Vozač se vrati u rikverc, a moja ruka tamo… Videla sam to, ali mozak to ne može da prihvati, a bol je ogromna da razara mozak! Imala sam sreću u nesreću, u blizini je bila Hitna pomoć, te su vrlo brzo došli.

– Meni je prijatelj prišao dok sam ležala u krevetu, nije me prepoznao i obraća mi se sa „Devojko“, ja mu kažem: „Čoveče, ja sam, Dea“, on počinje da plače. Kad je počeo da plače, ja ga pitam: „Je l’ toliko loše?“ „I više nego što možeš da zamisliš“. Taj momenat mi je bio jako težak, jer sam dobila potvrdu prijatelja da sam mnogo loše, i onda mi je rekao da je znao da ću preživeti jer sam pričala 200 na sat! Stavio me je na spinalnu dasku, da me nije stavio, ostala bih u invalidskim kolicima, ne bih mogla da hodam zbog loma kičme – pričala je Dea u svojoj ispovesti u „Premijeri“.

– To su neke sekunde koje meni u tom trenutku nisu bile važne, ali ti uopšte ne shvataš neke stvari i u kom si problemu. Sve sam ih molila da mi daju nešto protiv bolova, niko mi ništa nije dao, jer su se plašili unutrašnjeg krvarenja. Strašno veliki bolovi, ruka mi je amputirana iznad lakta, nosili su je pored mene. Te slike pokazujem, kako bih pokazala ljudima šta znači sekund u saobraćaju. Sekund nepažnja može nekome potpuno da promeni život. Tri i po meseca sam bila na intezivnoj nezi, a skoro tri meseca sam bila u jako teškom stanju. Iskomplikovalo se, imala sam dve klinčke smrti. Samo sam mogla da pomeram glavu, imala sam velike povrede, a svega sam bilna svesna – zaključila je Dea u emisiji.

Ovim povodom se oglasila i Dea na svom Instagram profilu i podelila fotografiju svoje prijateljice koja se svake godine priseti jezive nesreće i borbe voditeljke koja je postala velika inspiracija mnogima.

Dea Đurđević

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci