[acf field="pre_title"]

„Ne umem da nađem ni jednu koja bi opisala osećaj koji imam“ Ćerka Vesne Dedić proslavila rođendan!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Vesna Dedić važi za uspešnu, porodičnu ženu koja sa svojim pratiocima rado deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života.

Ipak, njena najnovija objava privukla je posebnu pažnju javnosti, a razlog je to što ćerka Vesne Dedić danas proslavlja 23. rođendan.

Na društvenoj mreži Instagram Vesna je ponosno objavila fotografiju naslednice kada je bila beba, a emotivne reči koje joj je tom prilikom uputila razumeće svaki roditelj.

„11. 01. 2001. Beograd. Ja, koja živim od pisane reči, ne umem da nađem ni jednu koja bi opisala osećaj koji imam dok na aerodromu u Los Anđelesu grlim ovog 11. 01. 2024. prelepu, uspešnu, nasmejanu, hrabru i voljenu devojku. A moje dete…,“ napisala je voditeljka.

Inače, ćerka Vesne Dedić odavno je krenula svojim putem. Pošto je u roku diplomirala na fakultetu u Holandiji, prelepa Lenka je primljena na doktorat iz biofizike na „UCLA“ univerzitet u Los Anđelesu.

Iako su kolege iz medija godinama pokušavale da nagovore Vesnu da se fotografiše sa jedinicom, u tome nisu uspele. Poštujući Lenkinu želju da se ne eksponira, ljubazno je odbila sve pozive.

Ipak, jednom prilikom nije odolela, te je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa naslednicom zahvaljujući kojoj smo imali prilike da vidimo kako ćerka Vesne Dedić izgleda.

instagram
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci