[acf field="pre_title"]

Nenad Manojlović uporedio Saru Jo i Konstraktu! Evo kako opisuje „In corpore sano“, a kako „Muškarčinu“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nenad Manojlović jedan je od najboljih srpskih vokala, a poznat je i po svojoj iskrenosti i pravičnosti, pa je u emisiji „DeToxic“ otvoreno podelio utiske Pesme za Evroviziju 22.

– Nisam ispratio kompletnu Beoviziju, ali baš sbog dotične dame, Konstrakte, sam poslušao tu pesmu i zbog moje male ćerkice koja je navijala za Saru Jo i tu sam pesmu čuo – rekao je Nenad, pa nastavio o Konstraktinoj pesmi:

Konstrakta, foto: Instagram

– Interesantna je. Na prvi kontakt, moja reakcija je bila „Ček, ček, vrati ovo“ i onda sam shvatio da pesma ustvari zahteva malo više pažnje, da se udubiš i razmisliš šta je pisac hteo da kaže. Ja sam prijatno iznenađen što nas predstavlja takva pesma. Konačno da pesma ima da kaže nešto malo bitno suštinski, za narod koji bi trebalo malo da se zapita kako neke stvari funkcionišu. Pre ćemo da damo neke parice da kupimo felne za auto nego za svoje zdravlje.

Pevač je zatim uporedio pesmu Sare Jo i Konstrakte.

Sara Jovanović, foto: Instagram

– Sara Jo ima melodijski interesantnu pesmicu koja je srodnija balkanskom ritmu.  Meni malo tekstualno… Ne znam o čemu se peva, osim o nekoj „muškarčini“ koji hoće zabranjeno voće  i to je , otprilike, to. Konstrakta, bez da se iko naljuti, mislim da mnogo dublje i lepše prilazi suštini nečega.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci