[acf field="pre_title"]

Sve što niste znali o Milanu Činčiloviću

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Milan Čučilović je glumac kog smo prvo zapazili u seriji „Gore – dole“, nakon čega je glumio u mnogim filmovima i serijama, a mali broj ljudi zna da je u braku sa poznatom glumicom Milenom Pavlović, sa kojom ima troje dece.

„Gore – dole“ je bila drugačija serija, koja je probala da objasni raspad države i sistema kroz jednu porodicu devedesetih godina i, za razliku od tadašnjih serija koje su to radile na humorističan način, drugačije se odnosila prema stvarnosti. Samim tim nije bilo lako ni mlađim glumcima da se pronađu svoj put do šire publike. Milan Čučilović je tad izašao pred široki audiotorijum i uspeli smo da ga zapamtimo kao srednje dete porodice Jakšić koje pokušava da se snađe u tim tmurnim devedesetim.

Milena je jednom prilikom govorila o porodičnoj idili i životu sa Milanom.

– Uživam kada me Milan zasmejava. Volim njegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se sve petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo „điki-điki“ i onda se cmačemo. To uvek pomaže – rekla je tom prilikom poznata glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci