[acf field="pre_title"]

NEPODNOŠLJIVO! Oglasio se Ljuba Perućica posle PRETNJA SMRĆU!:“ Ovo se ne zaustavlja!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ljuba Perućica objavio je stravične pretnje koje njegova supruga i on dobijaju na društvenim mrežama, a sada se oglasio za domaće medije i otkrio detalje.

Ljuba Perućica
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

On je na društvenoj mreži Instagram pokazao pretnje koje je njegova supruga Katarina Kolozeus dobila u porukama na svom profilu. Nepoznata osoba pretila mu je smrću, ali i slala jezive fotografije, a on je odlučio da više ne ćuti, već da potraži pomoć policije:

Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, NEMANJA NIKOLIĆ

– Ovo maltretiranje traje godinama. Ne znam ko je ta osoba, zaista ne mogu ni da pretpostavim ko je, osim da je neko ko nije psihički stabilan. Mi obično blokiramo profil, ali nam ovo je sigurno 50. profil pod istim imenom i prezimenom, koji se javlja i meni i mojoj supruzi. Do sada smo, kao što sam rekao, blokirali sve te profile i pokušao da rešim problem bez policije, ali sada mislim da bi trebalo da prijavimo sve. Nadam se da će se problem konačno rešiti tako – rekao je Ljuba i dodao da se ne boji nepoznate osobe koja mu preti:

– Ne bojim se da će mi fizički nauditi. Ne živim u strahu ni za sebe, ni za svoju porodicu. Ne shvatam ozbiljno pretnje jer traju godinama, a niko me do sada nije napao. Ovo je psihičko nasilje koje će, nadam se, prestati kada se obratim nadležnim organima – poručio je pevač.

Podsetimo, nepoznata osoba najpre je slala poruke voditeljki: „Je**m tvom mužu Isusa Krista i majku i oca“, a zatim i slala monstruozne pretnje u vidu poruka, ali i fotografije na kojoj se vidi krvava ruka i nož: „Ubila bih tvog muža, ubiću tvog muža“.

Kurir.rs/Blic
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci