[acf field="pre_title"]

NEVEROVATNO! Transformacija Nikole Rokvića ostaviće vas BEZ REČI

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nikola Rokvić pohvalio se svojim telom na kome je dugo vredno radio i otkrio kako je izgledao pre nego što je dao sve od sebe da se potpuno tranformiše.

Naime, Nikola Rokvić ističe da je prvi put uzeo stvari u svoje ruke i pokušao da transformiše svoje telo u čemu je na kraju i uspeo.

– Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke. Deset meseci pravilnog rada i zdravog načina života. Neki će reći patnje. ali moraću da vam odam tajnu, uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka. A tek sam počeo. Zanimljiva teorija: „Živi 6 dana kao Novak Đoković i jedan dan kao Toma Zdravković“ i eto uspeha – poručio je Rokvić.

Nikola Rokvić, instagram
Nikola Rokvić, instagram

Podsetimo, Nikola je nedavno otkrio da pored fizičke transformacije, radi i na duhovnom uzdizanju.

– Kvario sam se i ja, svi se mi kvarimo, ali se trudim da ispravljam greške i budem bolji. Porodica je ključna, usadila mi je prave vrednosti, i naravno moja vera i tradicija. Prava porodica je usmerena ka deci i učenju naslednika da budu prvenstveno ljudi, da se kroz razgovor utiče na njih, ali više kroz ponašanje i sama dela. Poštovanje uzajamno i dobar odnos oca i majke i poštovanje vere – poručio je nedavno Rokvić

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci