[acf field="pre_title"]

NIKAD NIJE KASNO! UDAJE SE CAKANA U 65. GODINI:“ Nešina i moja želja je da se venčamo u crkvi!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dragica Radosavljević Cakana (65) udaje se u septembru ove godine, a sada je otkrila detalje.
Pevačica i njen suprug Nebojša Negić nameravaju da u septembru sklope crkveni brak u manastiru Gračanica nadomak Prištine.
Iako su građanski brak sklopili pre ravno 25 godina, pevačica i njen suprug oduvek su želeli i crkveno venčanje. Posle mnogo peripetija, ta želja će im se sada ispuniti.

– Sedam-osam godina se spremamo za taj čin, ali nam se jednostavno nije dalo. Događale su se stvari zbog kojih nije bilo primereno da pravimo slavlje, od smrti bliskih osoba i rođaka do pandemije korone. Nešina i moja želja je da se venčamo u crkvi. Mada nije uobičajeno da se ljudi u našim godinama odlučuju na tako nešto, imamo potrebu da i na taj način, duhovno, damo pečat svim godinama koje smo proveli zajedno. Nećemo organizovati veliko veselje, nego ćemo okupiti porodicu i prijatelje na ručku – rekla je Cakana

S obzirom na to da je pevačica rođena u Kosovskoj Mitrovici, velika joj je želja da se venča u Gračanici.
– Upravo se raspitujem šta mi je sve potrebno od dokumenata i nadam se da ću uspeti da ostvarim tu želju. Ukoliko to ipak, iz nekog razloga, ne bude bilo moguće, venčaćemo se u Beogradu. Često sam kod mame u Leposaviću zajedno sa sestrama Danicom i Dobrilom. Mama je bolešljiva pa je često obilazimo, a najlepše nam je kad se sve sastanemo, fenomenalno se družimo i uživamo. Negujemo i baštu, puna je božura koji izgledaju neverovatno, većina tek treba da se rascveta. Uzela sam nekoliko da ih zasadim kod mene u dvorištu u Sremčici.

Kurir.rs/Gloria/Blic
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci