[acf field="pre_title"]

Nikolija otkrila svoju formulu za srećan život:“Ne mora komšija da zna sve o vama!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Nikolija Jovanović, pojavivši se na jednom događaju, osim što se dobro provela – porazgovarala je za jedne medije i na razne teme. Od toga kada će doći vreme za njene velike koncerte, preko čuvene naslovnice za koju je ispozirala naga… Pa sve do pojedinih detalja iz privatnosti, sve je pokrila bez dlake na jeziku.

– Jeste vreme (za velike koncerte), a da li sam spremna… Pa, još malo. Ove godine ne sigurno, ali sledeće vrlo verovatno. Solistički koncert zahteva veliku pripremu i mnogo vremena, a moje drugo dete je još malo, tako da sam još uvek posvećena njima. Deca rastu, hvala Bogu, tako da sad je vreme za karijeru – počela je ona, pa je dodala:

– Deca slušaju mene kao mamu, ali ako mislite na pesme, to ne. Male su još uvek za to.
Jovanovićeva, inače, svoju privatnost već izvesno vreme vrlo vešto čuva od znatiželjnih pogleda. Upitana, međutim, zašto to radi, odgovorila je:

„To je formula za srećniji život!“

– Mislim da je to formula za srećniji život. I ne mislim samo da to treba da rade javne ličnosti, nego generalno. Ne mora komšija da zna sve o vama – smatra ona za „Kurir“, a onda, objasnila je i kako reaguje kada je paparaco fotografi „upecaju“ u gradu.
– Vidite, oguglala sam na to. Ne obraćam pažnju na to i, kao što znate, svaki put kada me „uhvate“ ja sam sigurno najgore izdanje na estradi. Idem bez šminke, u širokim stvarima, s frizurom u haosu. Šminkam se samo kad me plate, iako to čudno zvuči.

Sa druge strane, upitana kako je podnosila naslove o majci Vesni Zmijanac, te da li je takve uopšte čitala, rekla je:

– Bilo je svega i svačega. U nekom momentu oguglate, ali kao dete nemate razumevanja za to. Mene su, iskreno, tada boleli naslovi o meni. Ja se tada nisam bavila javnim poslom, a bila je velika hrpa žute štampe – objasnila je za pomenute medije ona, napominjući kako Vesna iste i ne čuva.

Osvrnuvši se na ondašnji život u Grčkoj, te da li je to doprinelo da pojedine stvari i ne prati, kazala je:

– Jeste. I dan-danas mi je Grčka utočište, gde se sklonim od svega. Mislim, ja sam bila na naslovnoj strani posle 15 dana od svog rođenja i nikad nisam imala momenat kada nisam bila javna ličnost, tako da mi veoma kada Relja, deca i ja pobegnemo negde.

Za svoju golišavu naslovnicu, pak, kaže da je to bila „mladost – ludost“.

– Pa šta da vam kažem, mladost – ludost, ekstravagantno. Sve u svrhu umetnosti. Meni je to sasvim okej.

Iako, inače, prilično često peva o alkoholu, nije neko ko posebno uživa u čašici.

„Mislim da je to do godina…“

– Kad su izlasci u pitanju, mene kad pozove drugarica koja radi u banci i kaže: „Ajmo u grad“, ja joj kažem – to je kao da ja tebi kažem ‘ajmo do banke. Izlasci mi nisu zanimljivi, ali volim ručkove, večere. Što se tiče alkohola, volim da nazdravim, ali ne previše. Mislim da je do godina. Teško to podnosim. I kada malo više i jedem i popijem, oteknem i ne izgledam baš najbolje, meni se to ne sviđa – priznaje Nikolija, pa potom dodaje kroz smeh da svoje najgore pijanstvo „hvala Bogu i ne pamti“.

 

toxic.rs/ 24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci