[acf field="pre_title"]

Novi posao Mirke Vasiljević je ovaj, niko se nije nadao da je vidi u ovoj ulozi

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Majka četvoro dece, supruga, ćerka, uspešna u svojoj profesiji, izvrsna kuvarica, sve je to jedna žena, a da li znate koji je novi posao Mirke Vasiljević?

Da, dobro ste pročitali, glumica pored svih svakodnevnih obaveza koje ima odlučila je da se upusti u nešto novo, a po onome što smo imali prilike da vidimo, odlično se snašla.

Nedavno se pisalo o tome da je glumica započela privatni biznis sa prijateljicom i da zajedno prave zdrave poslastice, kolače i torte za kojima su ljudi načisto poludeli.

Pored toga, ona je već duže vreme voditeljka emisije „Svadba moga kraja” koja se emituje na Radio-televiziji Srbije, a sada je došao na red i novi posao Mirke sredu uveče.

Prva gošća biće joj pevačica Seka Aleksić, a zamisao ove emsije je da se evociraju uspomene na detinjstvo i neke prošle dane kojih se svi sećamo sa nostalgijom.

Prvi tizer koji je osvanuo na društvenim mrežama naišao je samo na pozitivne kritike i komplimente na račun voditeljke koja se savršeno snašla u novoj roli.

Ono što je najzanimljivije je to što je imidž dramske umetnice iz prve emisije mnoge podsetio na ulogu koja ju je proslavila – Janje iz serije „Ljubav, navika, panika”.

Najveća podrška u novom poslovnom poduhvatu su joj nevenčani suprug Vujadin Savić, kao i naslednici koji su se oduševili kada su saznali čime će se mama u budućnosti baviti.

Mirka je primer da se može odlično balansirati između porodičnog života i karijere samo kada postoji dovoljno volje i želje.

Glumici želimo puno uspeha na novom poslu, samo napred Mirka!

 

Toxic.rs/Gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci