[acf field="pre_title"]

Nikolija za Toxic: „Nikada nisam posumnjala u to da me Relja vara!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Nikolija Jovanović, gotovo da nikada ne govori o svom privatnom životu, ali je sada napravila izuzetak i progovorila je o vezi sa Reljom Popovićem, njegovoj vernosti, ali i ljubomori sa njene strane.

S obzirom na to da je na Tviteru nedavno osvanula vest da je Relja uhvaćen kako se ljubi sa plavušom u bioskopu i da je na kraju otkriveno da je to bila ona, Nikolija je pred kamerama priznala da li je nekada posumnjala u Reljinu vernost.

– Ne, ja inače ne razmišljam na tu temu, ali moram priznati da sam jako mirna po tom pitanju. Kod nas postoji to poverenje. On me čini mirnom i spokojnom. Nemam razloga da se osećam ljubomornom. Kada bih bila nešto ludo ljubomorna, mislim da bih odlepila zbog količine nastupa i fanova, koliko ih imamo. Njegovi fanovi su većinom žene, kao i moji. Imamo potpuno drugačije filtere za ljude, za devojke i za sve to – rekla je ona i dodala:

– Na primer neko ko nije iz javnog života, kada bi prišla neka devojka njenom dečku ili kada bi ga povukla da se slikaju, verovatno bi odlepila. Ja to tako ne vidim. To mi je posao – istakla je Jovanovićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci