[acf field="pre_title"]

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića više nije tajna, Nikolija sve otkrila

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Iako se Relja Popović i Nikolija Jovanović trude da privatni život sačuvaju od očiju javnosti, priče o njihovim porodičnim odnosima često popunjavaju novinske stupce.

Prilikom gostovanja u emisiji „150 minuta“ Nikolija je rešila da stavi priču na glasine koje kolaju, pa otkrila kakav je zapravo odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića.

gloria.rs

Ona je, naime, priznala da je mama Vesna ranije imala zamerke na njeno pevanje, ali kada je Relja u pitanju predrasude ne postoje.

– Da vidite tu uopšte nema zamerke. Kada on pusti pesmu, ona pusti suzu uglavnom. Njemu ne kaže ni više trilera, ni više foršpila. Hvala mama – istakla je Nikolija.

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića sada je mnogo jasniji, a na pitanje zbog čega još uvek nije izgovorila sudbonosno ”da” muzička zvezda nedavno je objasnila da joj papir ništa ne znači.

– Relja i ja nismo u braku. Pa, ne znam… Ima više razloga.. Prvo nismo bili na mnogo svadbi i nikada nismo imali odnos prema toj vrsti veselja.

Drugo, papir kao papir nam ne znači mnogo. Ne znam, možda se to nekad promeni, možda nas nešto ponese, ali nam je baš lepo ovako. Ne vidim zašto neka potvrda treba da bude iznad potvrde ljubavi.

Ali, ako dobijemo nekad želju za nekom lepom ceremonijom možda se i desi – ispričala je Nikolija u emisiji ”Exclusiv night”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci