[acf field="pre_title"]

MINA NEDOVIĆ O RODITELJSTVU! Lepa manekenka otkrila i kako se Nemanja snalazi u ULOZI OCA!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je krasila svetske piste, a on igrao košarku u Americi, Španiji, Italiji, Grčkoj. Ipak, kada je manekenka ostala u drugom stanju vratili su se u domovinu.

Manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović postali su roditelji u junu ove godine, devojčice kojoj su dali ime Talia. Posle dugog niza godina života u različitim državama i gradovima, dom su svili tamo odake su i potekli, u Srbiji.

Njihova porodica postala je bogatija za jednog člana, koji će prve korake napraviti upravo u Beogradu, okruženja ljubavlju mame i tate, ali i baka i deka. U prvom intervjuu nakon što je postala mama, lepa manekenka kaže ovaj osaćaj nije mogla ni da sanja.

– Život mi se promenio za 180 stepeni otkada sam postala mama. Promenili su se i prioriteti. Bebica mi je sada na prvom mestu, a sve ostalo ako se nađe vremena. To je nešto najlepše što može da se desi čoveku, tako da se ne žalim – rekla je Mina za Blic, a onda otkrila kako se Nemanja snašao u ulozi oca:

– On je tu za sve koliko može zbog obaveza i svega. Naučio je da menja pelene i hrani bebu. Super se Nemanja snašao u ovoj ulozi. Prosto smo u nekom ritmu od prvog dana, imala sam stručnu pomoć koja nas je naučila kako da sve postavimo otpočetka na svoje mesto. To je kjluč, da se od prvog dana uvede neki ritam-objasnila je Mina za domaće medije.

Priznaje da nije lako, ali je lepo.

– Kada god vidim to malo stvorenje zaboravim na nesanicu i nespravanje, a imam sreću da mi je beba super, spava od deset uveče do šest ujutru, tako da se sve namestilo.

Prvo letovanje sa Taliom i socijalni život

Mina i Nemanja su sa bebicom bili i na letovanju, a manekenka stiže i da se pojavi na raznim događajima i vidi sa prijateljima.

– Jako mi je bitno da imam svoj socijalni život, da se pojavim na događajima i vidim sa prijateljima. Bitno da je beba zbrinuta. Ona je sa bakama, tako da je u sigurnim rukama.

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci