[acf field="pre_title"]

OGROMAN GUBITAK! Sloboda Mićalović:“ Sestra i ja smo morale da budemo jake!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Na jučerašnji dan 2017. godine otac Slobode Mićalović je preminuo, a njegov odlazak porodicu i dalje neizmerno boli.

Dragan Mićalović iza sebe je ostavio suprugu i tri ćerke: Mirjanu, Slobodu i Draganu koje su veoma bile vezane za njega.

Sloboda i Dragana Mićalović čuvaju uspomenu na pokojnog oca, a s vremena na vreme na društvenim mrežama podele njegovu fotografiju.

Kako je juče navršeno šest godina otkako je otac Slobode Mićalović preminuo, glumica je na Instagramu objavila njegovu sliku iz mladosti i kratko napisala: „6. Tata“.

– Nije lako govoriti o tim stvarima. Držimo se, kao što verujem da se svaka druga porodica bori kada doživi takvu nesreću. Svako to podnosi na svoj način, ali je teško – rekla je Sloboda  jednom prilikom za magazin Story, dok je njena mlađa sestra Dragana dodala:

Obe smo morale da budemo jake, nekada svoju snagu ja pružam njoj, a nekada je ona uliva meni. Kako-kad, zavisi od trenutka.

Otac Slobode Mićalović sahranjen je na groblju Lešće, a tom prilikom njegov zet Vojin Ćetković  održao je emotivni govor.

– Osobina zbog koje sam mu se uvek divio je dostojanstvo. Teško je biti glumac u Srbiji, sačuvati svoje dostojanstvo, obraz, dostojanstvo svoje porodice.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci