[acf field="pre_title"]

Osim „Džanum“, Teyodori je ova pesma donela ogromnu slavu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Teodora Pavlovska, poznatija pod pseudonimom Teya Dora, nova je predstavnica Srbije na predstojećem „Evrosongu“. Kartu za Malme, gde će se u maju održavati ovo muzičko takmičenje, „kupila“ joj je pesma „Ramonda“, koja nosi duboku i važnu simboliku za Srbe.

Prethodno, zahvaljujući numeri „Džanum“, Teya je postala prepoznatljiva i u svetu. Brojne i strane objave na društvenim mrežama ispraćene su upravo tim njenim „zvukom“, a na Jutjubu trenutno „Džanum“ broji nepunih 76 miliona pregleda.

Još jedna pesma, međutim, Pavlovskoj je donela ogromnu slavu – otkako se pojavila na domaćoj sceni ona je sarađivala s brojnim velikim imenima poput Nataše Bekvalac („Dođi mami“), njene sestričine Zoi (kojoj je napisala muziku za „Jasno mi je“), preko Jovane Nikolić („Pazi se“), do Anastasije Ražnatović („Gotovo“, „Brani me“)… Ali, „Nema limita“ koju izvodi Nikolija, a za koju je pored muzike u saradnji s Đorđem Đorđevićem Teodora napisala i tekst – sada ima oko 47 miliona slušanja.

Prema njenim biografskim podacima koji su dostupni i onlajn, pesma „Nema limita“ joj je 2018. „otvorila vrata“ na domaćoj sceni, dok je sopstvenu pevačku karijeru otpočela singlom „Da na meni je“ godinu dana kasnije, u julu.

Sada, pošto i zvanično napuni 32 godine, takmičiće se za pobednicu „Pesme Evrovizije“ u Švedskoj. Prema istim informacijama – Teya je rođena 1. maja 1992, a „Evrosong“ je zakazan za 7, 9. i 11. istog meseca. Majka Jasna Jović najveća joj je podrška i ne krije koliko je ponosna na uspeh poznate ćerke.

Toxic.rs/24.sedam
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci