[acf field="pre_title"]

OTVORENO! Marta Savić o dečku svoje ćerke, ali i o odnosu sa suprugom! „Naša romantika je naš život“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marta Savić većinu vremena provodi u svom domu u Dominikanskoj Republici, ali trenutno boravi u Srbiji, pa je tako iskoristila i da ode na koncert Tee Tairović.

Kako dugo nije govorila za medije, iskoristili smo priliku upravo na Tašmajdanu, a ono što je sve interesovalo jeste kakvo je njeno mišljenje o Eleninom novom dečku, a možda i budućem zetu, Mihailu Miksi Vujiću.

Šta ja znam da li će biti zet. On je divan dečko, ja ne navijam, ja uživam u sreći moje ćerke. Kad budem postala tašta, javiću vam kakva ću biti – rekla je Marta, pa se osvrnula i na turbulentan odnos sa svojim suprugom Miletom Kitićem:

– On je, pre svega, moj najbolji prijatelj, ja sam njegov. Naša ljubav tokom godina menja oblike i raste, postaje nešto veće. Još 50 godina, minimum. Isto se volimo, koliko brine on za mene ili ja za njega. On mene nervira jer me ne nervira (smeh).

Pevačica je otkrila i da li je njen suprug romantičan.

– Šta znači romantika, to je nešto što se dešava na početku neke veze, gde nekoga hoćete da fascinirate, da pokažete da je poseban. Naša romantika je naš život – istakla je pevačica.

Kako je Marta uvek važila za provokativnu i izazovnu ženu na estradi, ona je otkrila i ko bi mogle biti njene naslednice.

– Može Tea Tairović, Seka Aleksić, od ovih mladih svaka. Žena mora mnogo toga da ima. Kad si mlad, dovoljno je da si lep i zgodan, a sa godinama moraš da nadogradiš sve što imaš, da budeš i sebi i drugima dobar – iskrena je pevačica.

24sedam.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci