[acf field="pre_title"]

Ovo je Biljana, mama Danijele Dimitrovske, sad je jasno od koga je nasledila lepotu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

anijela Dimitrovska nikada nije krila da joj je podrška roditelja bila najvažnija na početku karijere kada niko osim njih nije verovao u njen uspeh.

Iako je izgradila svetsku karijeru, i danas najviše voli kada poseti rodni Požarevac, gde žive otac i majka Danijele Dimitrovske, kao i njena mlađa sestra Ivana sa porodicom.

Pre nepuna dva meseca u porodicu popularne manekenke, odnedavno i voditeljke, stigla je devojčica Bianka, ćerka Danijeline mlađe sestre koja je upotpunila njihovu sreću.

Niko nije bio srećniji od bake Biljane koja je posle dva unuka dočekala unuku. Nije tajna da je upravo majka Danijele Dimitrovske njena najveća podrška i oslonac, pa je zbog toga na manekenkinom Instagramu nedavno osvanuo emotivni video-snimak sa mamom.

Majka Danijele Dimitrovske

Bivša supruga Ognjena Amidžića pozirala je profesionalnim fotografima u društvu mame Bilje, a mnogi koji su snimak pogledali nisu ostali ravnodušni na emocije koje isijavaju iz njih dve.

Naime, Danijela je poželela da mami zahvali za sve što joj je u životu pružila, što je uvek bila tu za nju, a u jednom trenutku obe su zaplakale od sreće.

– Mama, volim te. Znam da ti ovo ne govorim često. I znam da nekad nemam vremena za tebe. Ali takođe znam da si ti uvek bila tu. Da se zajedno smejemo, plačemo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci