[acf field="pre_title"]

Pevač peške krenuo na put dug 1.150 kilometara! Nikola Rokvić:“Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Naš pevač Nikola Rokvić krenuo je peške na put do Grčke i treba da pređe 1.150 kilometara kako bi pomogao onima kojima je pomoć potrebna.

Nikola Rokvić bi trebalo da stigne do Egine, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.

 

Nikola Rokvić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Tim povodom se sada oglasila njegova supruga Bojana Barović koja je otkrila otkrila da se pevač sam upustio u ovaj poduhvat.

Tim povodom se sada oglasila njegova supruga Bojana Barović koja je otkrila otkrila da se pevač sam upustio u ovaj poduhvat.

– Sam je u pešačenju. Obaveštenje u vezi celog dešavanja će biti objavljeno – rekla je Bojana.

On je pre odlaska, sa porodicom posetio Hram Svetog Save, gde se pomolio.

– Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih. Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodicu, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu – rekao je Nikola u Hramu Svetog Save.

toxic.rs/blic

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci