[acf field="pre_title"]

Pevačica priznala da ima problem sa zdravljem: Zorana ima samo četrdesetdva kilograma

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Zorana Simeunović progovorila je o svom izgledu.

Naime, njoj ne prijaju komentari na račun toga što je mršavica.

– Smatram da moja trenutna kilaža od 42 kilograma nije zdrava, to je i te kako za lečenje, a ne za pohvalu jer sa tom kilažom ne mogu da se borim ni sa bakterijama niti naš imuni sistem može da fukcioniše normalno. Niti možemo da radimo svoj posao normalno jer sa malo kilograma sve nam je napornoi teško, tako da smatram da mi treba još 6 ili 7 da se vratim u normalu – ispričala je.

Kako tvrdi, stres i brz život doveli su je do zdravstvenog problema sa kojim se sada bori budući da je na ivici anoreksije.

– Jako puno stresa, ali kada pogledam šta sam na kraju dobila kažem sebi da to tako treba i nije mi žao što sam se toliko cimala i nervirala jer sam zaista uživala dok sam radila ovaj album – objasnila je, a ono što nas je najviše iznenadilo je što se nezdrave hrane ni malo ne libi.

– Jedem za troje bukvalno! U dva noću jedem, u četiri, ma ni doručak ne preskačem. Jedem sve, apsolutno ništa ne biram – rekla je ona.

Šalu na stranu, Zorana je ovaj problem shvatila vrlo ozbiljno i ne krije da se zdravljem pozabavila vrlo ozbiljno.

– Bila sam kod lekara, tako da videćemo sada kako će to sve da ide sa suplementacijom koju sam dobila. Negde se u dubini duše nadam da ću da podignem te kilograme i da kada obučem pantalone da će to izgledati lepo, a ne da kada se obučem da spreda bude lepo, a pozadi ništa – istakla je Zorana.

 

Kurir.rs

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci