[acf field="pre_title"]

Pevačica Snežana Đurišić oduševila je vestima!“Biće to žurka do zore“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dok o privatnom životu i ljubavi sa Vanjom Miloševićem ne voli da priča za medije, Snežana ne može da sakrije da je ovih dana srećnija nego ikada. Razlog za to više je nego sjajan.

Naime, jedna od najtalentovanijih i najbolјih pevačica na našim prostorima obeležiće 55 godina bogate muzičke karijere velikim solističkim koncertom 13. oktobra u mts Dvorani, na mestu gde je i pravila svoje prve muzičke korake.

Za nekadašnji prostor dvorane Doma sindikata je, kako kaže, vežu brojna sećanja, jer je na istom mestu davne 1971. godine nastupila na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom „Imala je baka stotinu momaka”.

Na sceni mts Dvorane imaćemo prilike da je vidimo ponovo, nakon što je septembra prošle godine bila gošća na koncertu Lepe Lukić.

Tokom svoje duge karijere od poštovalaca i publike stekla je epitet „kralјica narodne muzike” i smatra se jednom od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, a prepoznatlјiva je po velikom broju hitova.
Snimila je 16 singl ploča, 23 albuma, četiri kompilacije, 11 singlova, ali i otpevala duete sa brojnim kolegama poput Šabana Šaulića, Halida Bešlića, Šerifa Konjevića, Miroslava Ilića, Jašara Ahmedovskog, Snežane Savić, Zorice Brunclik i drugih.

toxic/gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci