[acf field="pre_title"]

Pijatelji uputili poslednje pozdrave Marinku Rokviću!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Među prvima, oglasila se pevačica SnežanaĐurišić oglasila se povodom smrti prijateljakolege, pevača Marinka Rokvića.

– Napustio nas je veliki glas, još veći kolega i prijatelj. Sa izuzetnom tugom i teškim srcem izražavan saučešće porodici Rokvić. Sigurna sam i znam da će Marinkovo prisustvo i moćan glas živeti korz prelepe pesme koje je ostavio, kao jedan od najboljih interpretatora narodne muzike. Putuj sa anđelim dragi kolega i prijatelju. Večna ti slava – rekla je Snežana, za Toxic.

Od legendarnog pevača, oprostio se i Saša Popović ovim rečima:

Marinko Rokvić, foto: Ata Images

– Ne mogu više da primam loše vesti. Mnogo sam se potresao. Govorimo o čoveku koji je godinama bio naš prijatelj, saradnik, vanserijski pevač. Marinko Rokvić je bio umetnik vredan svakog poštovanja. Mnogo mi je žao što se ovako rano opraštamo od njega, nisam nikako ovo očekivao. Saučešće njegovoj porodici, prijateljima, svima nama koji smo sarađivali sa njim i voleli ga. Zbogom dragi naš Marinko – rekao je Popović.

Od druga se poslednji put pozdravila i pevačica Neda Ukraden:

Marinko Rokvić, foto: Ata images

– U šoku sam. Evo sad čujem to od vas. Jako mi je žao… Čula sam se sa njegovim sinom pre 10ak dana i znam da su učinili sve što su mogli. Otišao je veliki pevač. On je čovek vanserijskog glasa. Vanserijski umetnik pun harizme. Pamtiću ga po pesmama, po karijeri. Može da bude ponosan na porodicu, suprugu, divne sinove – istakla je Neda, za „24sedam“.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

Najnoviji članci