[acf field="pre_title"]

POBEGLA SAM OD KUĆE ZBOG TAŠKETA! Viki Miljković otkrila nepoznate detalje o svom životu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Violeta Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške govorili su o svom odnosu, a prisetili se i početka svoje veze.

,,Eto, zna se ko je gazda u kući. Bili smo 13 godina pre nego što smo se venčali. Sve vreme smo živeli zajedno, ali ko čeka taj dočeka“, nasmejala se Viki, i dodala:

,,Svadba je bila ogromna, zvali smo ljude koje volimo sa kojima se družimo, a broj je došao do 800 a nismo bili pri kraju. Imala sam problem jer sam bila u šestom mesecu trudnoće. Na kraju smo smislili da iznajmimo brod i pozovemo ljudi koliko može da stane i tako je bilo.“

Ona se podsetila i kako je „pobegla“ od kuće zbog Tašketa, a takođe istakla koliko je bila vezana za svoju porodicu.

,,Niko nije znao da ću doći kod njega, na neki način sam i prevarila brata. Nikada nisam volela voće i taj dan sam izmislila da mi se jedu kruške kako bi oni otišli da uberu te voćke iz našeg voćnjaka, a brata sam zamolila da me navodno hitno odveze do Tašketa u Beograd jer moram nešto da mu kažem. Kada smo stigli rekla sam da se ne vraćam više, jako hrabro u tom trenutku moram priznati. Ali, nikada se nisam pokajala i da mogu da vratim vreme, opet bih isto“, izjavila je Viki.

Blic.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci