[acf field="pre_title"]

Pogledajte šta je oduševilo zvezdu serije „Sulejman Veličanstveni“ i zašto aplaudira Emini Jahović

Turska glumica Merve Bolugur, koju naša publika dobro pamti kao sultaniju Nurbanu iz popularne serije, javno je izrazila odušeljenje našom zvezdom Eminom Jahović i linijom kozmetike koju je nedavno lansirala
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Glumicu Merve Bolugur gledaoci su obožavali u “Sulejmanu Veličanstvenom”, gde je svojom lepotom pretila da zaseni čak i čuvenu Hurem, odnosno glumicu Merjem Uzerli. Ova glumica i model, čija majka je sa ovih prostora, i dalje je veoma popularna, posebno u rodnoj Turskoj, a na Instagramu je prati skoro 4 miliona ljudi. Upravo na toj društvenoj mreži je sa svojim brojnim pratiocima podelila oduševljenje karminom iz kolekcije “Needed”, koji je od prošlog meseca u prodaji, a iza koga stoji naša popularna pevačica Emina Jahović i njen brend Yaemina Beauty.

Merve Bolugur, foto: Priniskrin/Instagram

– Spremna sam zahvaljujući svom karminu mekane teksturenapisala je Merve uz aplauz, podelivši fotografiju na kojoj se u krupnom kadru vidi njeno prirodno lepo lice, sa minimalnom količinom šminke. Ruž koji ima na sebi zove se Silence please i, očigledno, idealan je izbor za potpuno prirodan izgled.

Emina o bišem suprugu Mustafi
ATA images

Emina Jahović više od pet godina radila je na razvoju svoje kozmetičke linije, išla je na najveće svetske sajmove šminke i učila mnogo o tom poslu, kako bi krajnji rezultat bio što bolji.

– Nikada neću objaviti proizvod koji ne koristim i sama. Osim toga, važno mi je bilo da Yaemina Beauty kozmetika bude veganska, jer smatram da su kvalitet i odgovorno poslovanje danas važniji nego ikada – rekla je Emina o svojim proizvodima, koji su već postali omiljeni ne samo devojkama u Srbiji, već i velikim zvezdama.

PR TEKST
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci